rastlöst

hej på er ♥
har inte så speciellt mycket att säga egentligen.. har inte varit hemma så speciellt länge, har varit hos linus sen i torsdags och kom hem idag dårå. tråkigt men sant :( när jag kom hem följde jag med mammsen till affären och sen har jag inte hunnit göra så mycket mer. känner mig rastlös och skulle vilja gå ut.. ska klä granen med syster min sen också. så vi hörs senare igen. puss&kram

i'm back

det är många som tjatar på mig att jag borde börja skriva här igen, och visst ska ni få som ni vill sötnosar :) jag har bestämmt mig för att börja igen. känns väl bra?
men om dett ska funka, så vill jag också ha tips om vad ni vill läsa om!!?? det kanske inte är sådär superduper kul att bara läsa om min vardag osv hela tiden. tror inte så många är så jätteintresserad av den heller. så ge mig tips!

jag kan börja med att säga att det inte har hänt någonting speciellt sen sist jag skrev, allt rullar på som vanligt.. men jag ville bara informera er om att jag lever. vi hörs lite senare igen, lovejag bjuder p å en gammal bild..

RSS 2.0